Jag i ett nötskal...

Ja, jag säger då det. Det är så typiskt mig att prioritera skönhetssömn före festligheter.
Som nu i Lördags exempelvis då jag för omväxlingsskull var ledig på kvällen/natten.

Var ju planerat att vi på 12 pers skulle samlas på O´Learys & Bowla, käka god mat, mingla, dansa & ha trevligt! Men tack vare min dåliga dygnsrythm som jag fått nu sen jag började jobba kvällar/nätter, å slutar runt 04.00 så blev det samma sak i fredagsnatt då jag jobbade på O´Learys. Var väl inte i säng förns runt 07.30 på Lördagmorgon, sen var det bara upp å hoppa 10.30 för att joina med på den stora bilträffen på Biltema här i Luleå. (som ni ser bilder på i mitt förra inlägg)

Sen kom jag inte hem förns ca 16.30, hoppade in i ett mycket efterlängtat å avkopplande skumbad..som resulterade med att tiden ticka iväg till närmare 18.00 på kvällen, å jag skulle vara klar ca 19.30, vilket jag visserligen var men då jag skulle till att köra iväg möttes jag av ett gäng på 3 pers precis här utanför som inte fick igång bilen deras å bad om att få lift.. Å snäll som jag är lät jag dom hoppa in i bilen å körde dom till Antnäs.
Under tiden fick jag även reda på att jag missuppfattade bowlingtiden, trodde den var bokad till 20.00 men ack så fel då tiden för den drog igång redan 19.30. Fick lite panik å kände ännu mer stress, å kände hur ångest attacken pumpade på i mig mer å mer, Så därmed beslöt jag mig för att höra med gänget om det var okej för dom att ta dit en annan ersättare för mig istället, vilket det blev också :)
Jag Zzzoooov så djupt å gott till ca 22.00, då det var dax att åka å möta upp gänget, var dock inte på plats förns runt 23.00 å då hade redan nästan halva gänget åkt därifrån, vilket jag förstår då det första man möts utav då man kommer in på O´learys är minst 20st stora tv-skärmar som sänder Schlagerfinalen. -OMFG!!??!

Nä, så det hela slutade med att jag också åkte tidigare därifrån, cruisade runt med halvöppet tak i min älskade kärra runt stan & öste på med BRUTALT BRA SABATON & RAUBTIER & E-ROTIC MUSIK ;), innan jag drog hem till mig 03.00, käkade å hoppade så småningom i säng men kände mig inte nå vidare sömnig då, Så det hela slutade med att jag drog på ännu en efterfest hos Lisa & Roger & möttes bland annat av ett sånt här glatt gäng:

Kolla in Roger bakom oss ;) (haha)  


Så HÄR kan det se ut då man nattvakar/festar fram till 08.30 på morgonen ;)

♥Kärleksparet Tony & Carro♥

-Jätte fina verkligen! :)

NU är det sängdax återigen för mig. ;)
NattiPuZzzzzar!
♥J♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0